Netwerkavond Sonon 2023

Stadsbierhuys De Waag

Op 28 september 2023 hadden we een netwerkavond voor iedereen die voor en namens Sonon werkt. Dit in Stadsbierhuys De Waag in Doesburg. Een geweldige locatie samen met een gezellige en goede groep mensen! Kortom: een waardevolle avond, waarop we ook nieuws te delen hadden!

Stadsbierhuys De Waag in Doesburg is het oudste restaurant van Nederland, namelijk sinds 1478. Op dit moment eigentijds en modern uitgebaat met respect voor de historie. Dit is wat ons betreft een mooie overeenkomst met Sonon. Sonon bestaat niet zolang als De Waag, maar wel al ruim 25 jaar. En met respect voor die geschiedenis gaan we fris en eigentijds verder met Sonon. Zo her en der in een nieuw jasje gestoken.

Zo presenteerden we onze nieuwe website. We deelden bedrijfskleding uit aan de docenten die dit wilden hebben. Dit om een eenduidige uitstraling te verkrijgen. We hebben verbeterprocessen van onze systemen toegelicht en we hebben geboeid geluisterd naar een bevlogen docent die ons weer wist te inspireren en fascineren over hoe wonderlijk ons hart en lichaam is.

Maar we hadden ook heugelijk nieuws te delen: Per 1 oktober 2023 gaat Marjolein Bonnes meer uren voor Sonon werken. En wordt ons team versterkt met Ans Eggink. Zij komt ons voor 8 uur in de week ondersteunen. Uiteraard zijn we hier erg blij mee! Dit alles om u als klant beter van dienst te kunnen zijn!

Hoe en waarmee kunnen we u van dienst zijn? Laat het ons weten via info@sonon.nl.