Laagdrempelig en snel goede BHV volgen

De werkgever is in het kader van de Arbo-wet verplicht een aantal medewerkers aan te wijzen en op te leiden op het gebied van de bedrijfshulpverlening. De opleiding Bedrijfshulpverlener Basis bij Sonon voldoet aan het gestelde in deze wet.

Sonon heeft een e-learning-pakket samengesteld voor de opleiding van de bedrijfshulpverlener. Dit e-learning-pakket geeft de BHV’er en zijn opdrachtgever een helder overzicht van de leeractiviteiten, leerdoelen en de voortgang daarvan. Bovendien is e-learning tijd- en kostenbesparend. Want door een goede voorbereiding via de e-learning wordt ervoor gezorgd dat de praktische BHV-handelingen allemaal in 1 dag behandeld kunnen worden.

De cursus kan individueel, per groep of in-company gevolgd worden. De voorkeur gaat uit naar in-company omdat geen bedrijf hetzelfde is. Dus ook de hulpverlening is niet hetzelfde. De cursus wordt daarom naar wens afgestemd op uw bedrijf/organisatie.

Maatwerk

Het pakket voorziet in maatwerk door de optie om alleen die leeractiviteiten beschikbaar te stellen die voor de klant relevant zijn. Dit helpt de cursist om de opleiding in bedrijfshulpverlening efficiënter én effectiever te doorlopen.

Persoonlijk herhalingsschema

Bepaalde kennisgebieden hebben meer aandacht nodig dan andere om de benodigde kennis in het langetermijngeheugen te verankeren. Binnen de digitale leeromgeving kan de kennis die een cursist minder snel opneemt, via een speciale functionaliteit vaker worden getoond. Hierdoor ontstaat een persoonlijk herhalingsschema.

Als de cursist met goed gevolg het e-learning-deel heeft afgesloten, kan hij deelnemen aan de Praktijkdag BHV. Als beide onderdelen met goed gevolg zijn afgerond, ontvangt de cursist het BHV certificaat en de SONON-pas.

De voordelen op een rij

Het e-learning-pakket:

is geschikt voor iedere gebruiker
biedt een helder overzicht van leeractiviteiten, leerdoelen en de voortgang hiervan
kan op maat worden geleverd voor de cursist
werkt tijd en kostenbesparend
is 100% geoptimaliseerd voor tablets en smartphones
volgt intuïtief gebruik. De cursist ziet meteen wat zijn volgende actie is
stelt aan iedere cursist een account beschikbaar dat 1 jaar geldig blijft

Praktijkdag:

Na het volgen van de e-learning, en je bent geslaagd voor je theorie, mag je deelnemen aan de praktijkdag. Tijdens de praktijkdag oefen je de praktische handelingen, waaronder: 

het verrichten van levensreddende handelingen
ademhalingsstoornissen
bloed- en bewustzijnsomloopstoornissen
reanimeren en bediener AED 
shock, uitwendige verwondingen
het blussen van een beginnende brand
het begeleiden van een ontruiming
deurprocedure

De praktijkdag staat in het teken van praktisch handelen. Er wordt stilgestaan bij de online geleerde theorie.

Data van de cursus:

Neem hiervoor contact met ons op. Op uw locatie is het altijd in onderling overleg te bepalen.

 

Deze cursus kan ook in het Engels voor u verzorgd worden. Als u dit wenst, laat dit dan weten!