Sponsorbord VV Dieren

Bewegen en sporten is voor jong en oud belangrijk. Het zorgt voor een betere conditie en verkleint het risico op aandoeningen als hart- en vaatziekten, obesitas en beroertes. Ondanks dat er natuurlijk ook tijdens het sporten ongelukken kunnen gebeuren, draagt het dus bij aan een veiligere en gezonde samenleving. Doordat wij dit ook als streven hebben, is dit een mooie overeenkomst. 

VV Dieren is een mooie voetbalclub gelegen aan de rand van de bossen van de Veluwezoom. Een gezonde en mooie plek om te sporten dus. Ze hebben veel voetbalteams voor jongens, meiden, mannen en vrouwen. Waardoor het een belangrijke plaats van samenkomst is in het dorp en de wijde omgeving.

De club wordt gerund door vrijwilligers. Iedere keer als ik daar kom sta ik versteld van de hoeveelheid vrijwilligerswerk die er bij zo’n club komt kijken. Om de contributie voor leden betaalbaar te houden en uit dank voor dit vrijwilligerswerk, sponsoren we graag deze mooie club. Dit door een sponsorbord op het ontmoetingsplein van de club.